Vénamasszírozó, Légpárnás vénamasszírozó készülék - Vivamax webáruház

vénamasszírozó

visszér és ödéma receptjei a bőr visszérrel sötétedik

A vénamasszírozót a láb keringési elégtelenségeire, visszeres láb kezelésére, duzzadt, ödémás lábra ajánljuk elsősorban. A nyirokkeringést elősegítő hatása miatt ajánljuk szépészeti vénamasszírozó narancsbőr kezelésére is. Milyen elven működik a termék?

A kezelőegység segítségével a készülék levegőt pumpál a mandzsettákba, melyek ezáltal masszírozzák a vénamasszírozó. A pulzáló nyomás felpezsdíti a vérkeringést, csökkentheti a nehézláb érzést, a duzzanatokat. Mi az előnye ennek a vénamasszírozónak más, piacon lévő hasonló készülékekhez képest?

behúzza a térd visszér Xenia blogja a visszérről

A vénamasszírozó alapkészlete egy pár lábfej-lábszár mandzsetta és 1 pár comb mandzsetta is, szemben egyes termékekkel, melyeknek csak lábfej-lábszár mandzsettája van. Szemben a zipzáras kivitelekkel a Vivamax vénamasszírozó mandzsettái tépőzárak segítségével helyezhetők fel, így mérete vénamasszírozó. Milyen méretűek a mandzsetták?

a boka visszér visszér visszafogás következményei nem kezelés

Lábszár mandzsetta lábfejnél: cm Lábszár mandzsetta lábszárnál: cm Comb mandzsetta: cm Alkalmanként mennyi ideig használható vénamasszírozó termék? A kezelés ajánlott ideje 20 perc, mely idő eltelte után a készülék automatikusan le is áll. Igen, bármelyik vénamasszírozó használható külön is. Ebben az esetben arra kell figyelnünk, hogy a levegővezetékek úgy legyenek csatlakoztatva, hogy vénamasszírozó maradjon nyitott végű cső, különben a készülék nem tudja a légpárnákat felpumpálni.

Milyen áramforrásról működtethető a készülék?

jóga visszerek a kezeken visszér és cigaretta

A készülék elemről és hálózatról is működtethető. Elem esetén 4 db AA típusú 1,5 V-os elem szükséges. Kik nem használhatják a készüléket?

visszér moxibustion válhat a visszér kezelésére

A vénamasszírozó vonatkozóan különösen ajánlott kezelőorvos tanácsát kikérni közelmúltban történt lábműtét, gyulladt láb, trombózis, cukorbetegség, szív- és érrendszeri vénamasszírozó, pacemaker, artériás betegségek, tüdő ödéma, magas vérnyomás, rosszindulatú daganat, illetve várandósság esetén. A részletes ellenjavallatokat vénamasszírozó meg a használati útmutatóban.

Rendelhető-e külön is mandzsetta?

Bemeneti feszültség: VV - Hz 0,1 A Adapter kimeneti feszültség: 6 V — mA Elem: 4 db 1,5 Vénamasszírozó AA Mandzsetta körméret: Lábszár mandzsetta lábfejnél: cm Lábszár mandzsetta lábszárnál: cm Vénamasszírozó mandzsetta: cm Javallatok: Érrendszerre jótékony hatás: A termék használható visszeres láb kezelésére, valamint javítja a vér- és nyirokkeringést. Csökkentheti a nehézláb érzést, és lábduzzanatot. Kozmetikai szempontból ajánlott narancsbőr kezelésre, valamint karcsúsító, feszesítő hatású Tisztelt Vásárlónk! Felhívjuk figyelmüket, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassa el figyelmesen!

Jelenleg nem, de kb januártól külön is elérhető lesz a két mandzsetta típus. Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Értékelem vénamasszírozó terméket.

visszerek a terhesség alatt a lábakon jelek krém visszerek visszér vélemények

Lehet, hogy érdekel